Biografija i diskografija

BIOGRAFIJA

Glazbom sam se počeo baviti u osnovnoj školi, zaintrigiran od strane najboljeg prijatelja počinjem učiti svirati gitaru. Tada sam otkrio Beatlese, Led Zeppeline, Queen i druge sjajne glazbenike koji su utjecali na moju glazbenu putanju. Odmah počinjem skladati vlastite pjesme, pisati tekstove, poeziju. Svoju prva studijsku pjesmu “Kakvih samo žena ima” snimam 2008. god u Zadru. Po završetku fakulteta, 2010. prijavljujem se na glazbeni show “Hrvatska traži zvijezdu” te dosežem do top 16 natjecatelja i emisija uživo. Četiri god. nakon, potpisujem ugovor s izdavačkom kućom “Hit Records” u kojoj sam i danas. Osim samostalnim radovima, mogu se pohvaliti glazbenim suradnjama s poznatim klapama kao što su “klapa Kampanel”, “klapa Iskon”, Igor Cukrov.

2021. godina, je za mene velika prekretnica. Ostvarujem suradnju sa poznatom domaćom autoricom, Antonijom Šolom, koja mi otvara put na dva velika glazbena festivala.
Prvo “zagrebački”, sa pjesmom “Samo čovik” i odmah zatim “splitski” festival sa pjesmom “Netko kao ti”.

DISKOGRAFIJA

“Sve grijehe piši na mene”

Novi singl “Sve grijehe piši na mene” ispuniti će senzualnošću svaku prostoriju u kojoj se nalazite. Plasirao se na najveće i najslušanije radio i tv postaje u zemlji i regiji.  Pjesmu potpisuje pozanti autorski tim Neno Ninčević i Miro Buljan.